-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2016

Всього: 262

Висококласні американські шпалери для стін York Williamsburg II - це надзвичайно витончене поєднання класичних мотивів, що відображають культурне минуле і які пов'язані з історичними моментами, та їх сучасного втілення; це унікальне поєднання історичної...
Німецькі шпалери для стін Marburg La Veneziana 3 захоплюють стриманістю ліній і колірної гами, гламурними поєднаннями матових ділянок і блискучих акцентів, металевих і золотих, деталями у вигляді крапель і спіралей, характерними для дизайну фабрики...
Багаті, елегантні американські шпалери для стін York Vintage Luxe виконані в прекрасних пастельних тонах, з традиційними рослинними і квітковими мотивами, витонченими, оригінально представленими і випромінюючими тепло, спокій і незвичайний затишок.
У чудовій колекції французьких шпалер Ugepa Kaleidoscope знайдуться шпалери для стін на будь-який смак: це справжній калейдоскоп мотивів, ідей і фарб, об'єднання різних дизайнів, максимальна можливість вибору і як результат - приголомшливий інтер'єр.
Чудові американські шпалери для стін York Waverly Stripes порадують Вас величезним розмаїттям смуг - вузьких і широких, контрастних і монохромних. Стильні колірні поєднання і унікальні комбінації смуг створені для чудового інтер'єру.
Життєрадісні німецькі шпалери Rasch Tiles More з барвистими колажами, морськими зірками або чудовими орхідеями прикрасять Вашу кухню або спальню, вітальню або передпокій, наповнять їх фарбами, зроблять акцент на стінах.
Швидко і ефектно можна перетворити свою кімнату, використовуючи прекрасні фотошпалери Komar National Geographic з Німеччини - серед різноманітних барвистих мотивів на тему природи і подорожей Ви неодмінно знайдете найкращий, який підходить саме Вам,...
Італійські шпалери для стін Sirpi Murogro Future з чудовою натуральної палітрою, класичними візерунками і перламутровими ефектами вже сьогодні подарують Вам інтер'єр майбутнього, стильний, комфортний і вражаючий.
Ефектні панно з великим тигром на тлі характерних для цього хижака смуг - це родзинка чудової колекції шпалер для стін Sirpi Muralto Elite з Італії, а компаньйонами в оформленні інтер'єру можуть служити шпалери з тигровими смугами.
Розкішні текстильні шпалери для стін Italian classic Bellissima з Італії з золотими, срібними, бронзовими відтінками, блискучою поверхнею чарівним чином перетворять інтер'єр, ненав'язливо створять атмосферу елегантності та багатства в Вашому домі.
Природна колірна гамма, природні матеріали, прості форми і лінії - сучасні шпалери для стін Sirpi Murogro Fashion з Італії доповнюються стильними панно з ефектом деграде і вертикальними смугами.
Класичні німецькі шпалери для стін Marburg La Veneziana чудовими фарбами, лініями і фактурою передають велич і гідність Венеції, традиційні мотиви в сучасній інтерпретації зроблять Ваш інтер'єр ефектним і вражаючим.
Елітні італійські шпалери для стін Limonta Vie del Centro зі стилізованими квітами, монохромними дамасками, лаконічними лініями і м'якими поєднаннями доповнюються яскравими фоновими і надають прекрасні можливості для стильного декору стін Вашого будинку...
Нові стильні італійські шпалери для стін Limonta Suite з декількома абсолютно різними мотивами дають Вам свободу вибору в межах однієї колекції: тут і шпалери з чудовою аквареллю, і з геометричними принтами, і рослинними, і з імітацією поверхонь.
Матеріал - головний герой колекції шпалер BN Essentially Yours з Голландії. У неї включені оригінальні шпалери для стін, що імітують дерево або фарбу, в'язане полотно або мережива. Ці шпалери дивно достовірно передають всі особливості їх кольору і якості.
Рослинні і квіткові мотиви, різноманітна колірна гамма і рельєф роблять німецькі шпалери для стін P+S international Ouverture прекрасним вибором для оформлення будь-якої кімнати Вашого будинку, для затишного і цікавого інтер'єру.
Сучасні німецькі шпалери для стін Marburg Di Moda - м'яких тонів, зі стилізованими листям або хвилями, створять модний і затишний інтер'єр у Вашому домі, невимушену і приємну атмосферу в офісі.
Якщо Ви віддаєте перевагу інтер'єру в класичному стилі, розкішний, ефектний, то бельгійські шпалери для стін Khroma Sonata з чудовою палітрою, монохромними поєднаннями в дизайнах із візерунками і контрастними - в дизайнах зі смугами - чудовий варіант.
Розкішні, мов діаманти і брюссельські мережива, які стали джерелом натхнення для творців цієї приголомшливої колекції, бельгійські шпалери Khroma Diamond Street перетворять інтер'єр, зроблять його хвилюючим, загадковим і багатим.
Барвисті німецькі шпалери для стін Rasch Tiles More XII з насиченим дизайном будуть справжньою прикрасою Вашого інтер'єру: чашки з блюдцями або морські мушлі, імітація бару або квіткова клумба - вибір мотивів широкий і різноманітний.

Всього: 262



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю