-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2016

Всього: 262

Чудові німецькі шпалери для стін P+S international Jewel з насиченими фарбами, своєрідними барвами і мотивами перетворять будь-яку кімнату Вашого будинку або офісу в стильний гармонійний простір.
Нові бельгійські шпалери для стін Khroma Back to Nature якнайкраще відповідають нашій потреби бути ближче до природи, оточити себе справжніми матеріалами, природними фарбами, інтегрувати елементи природи в свій будинок.
Модне інтер'єрне рішення - це німецькі шпалери для стін Marburg Opulence Giulia, елегантні, з прекрасною цікавою палітрою, з тонкими лініями й оригінальними рослинними мотивами. А родзинкою колекції є імітація шкіри рептилій.
Надзвичайно цікаві італійські шпалери для стін Limonta Naturae поєднують в собі натуральні відтінки, імітацію тканин і рослинні мотиви. Виконані з тонким смаком, вони створюють відчуття близькості до природи і допоможуть оцінити особливу красу всього...
Чудові італійські шпалери для стін Limonta Cool з переливами відтінків і півтінями допоможуть створити стильний і комфортний інтер'єр, кольори і візерунки - різноманітні, класичні орнаменти і абстрактні мотиви - незвичайні і цікаві.
Завдяки різноманітним м'яким тонам і прекрасній добірці шпалер компаньйонів італійські шпалери для стін Limonta Pepe будь-яку кімнату Вашого будинку зроблять затишною і унікальною. Рослинні мотиви або геометричні, абстрактні або смуга - у всьому свій...
М'яку шовковистість, чарівні фарби, переливи відтінків і нове втілення класичних візерунків - все це подарують стінам Вашого будинку нові італійські шпалери Sirpi Italian Silk, огортаючи Вас розкішшю і багатством.
Німецькі шпалери для стін Marburg La Veneziana 2 передають неповторність, велич і загадковість Венеції, вдало поєднуючи старовину та сучасність. Мотивами і кольоровою гамою вони перенесуть атмосферу чарівного міста в Ваш будинок.
Німецькі фотобоі Komar Imagine - це неймовірне розмаїття мотивів, фарб і стилів. Оформлення інтер'єру будинку, квартири або офісу займе мінімум часу, а результат - комфортний, стильний і унікальний простір - перевершить всі очікування.
Природна колірна гамма, рослинні мотиви і імітація натуральних матеріалів робить італійські шпалери Sirpi Murogro Nature прекрасним вибором при оформленні інтер'єру - з ними Ваш будинок наповниться незвичайним диханням природи.
Поетичні, елегантні, тонко промальовані - так характеризують дизайнерські шпалери для стін Parato Romanza від відомого дизайнера Крістіани Масі в компанії Parato. Прекрасні квіти, чудові штофи в поєднанні з неймовірно романтичною кольоровою гамою...
Дуже приємні німецькі шпалери для стін Coswig Grape з монохромними візерунками - універсальні: вони будуть чудовою прикрасою вітальні та спальні, передпокою і кухні. М'які кремові, молочні, сірі тони, тема винограду, що пронизує кожен орнамент - для...
Нові італійські класичні шпалери для стін Sirpi Murogro Classic - це незрівнянне поєднання насичених фарб і прекрасних узорів, елегантності і витонченості, і створені вони для чарівного, вражаючого інтер'єру.
Безліч відтінків чудового сірого представляють прекрасні італійські шпалери для стін Limonta Flow 2014 року - це і однотонні, і з смугами, і зі стилізованими квітами, і з імітацією тканин - все тут підпорядковано цьому кольору.
Нові стильні англійські шпалери для стін Harlequin Stripes представляють найсучасніші дизайни смуг. Колірна гамма різноманітна - тут і пастельні тони і яскраві відтінки, всі поєднання дуже ефектні і виразні.
Теплі тони шпалер для стін Limonta Sonetto 2014 просякнуті сонцем Італії, її повітрям і природою. Представлені рослинні мотиви у вигляді тіней або нечіткі смуги дають відчуття легкості, повітряності, ефемерності.
Шикарні та вишукані американські дизайнерські шпалери Champagne Florals бренду KT Exclusive - преміум класу, тут все на вищому рівні - і дизайн, і технічна якість. Стиль прованс, до якого можна їх віднести, один з трендових в світі дизайну інтер'єрів.
Замок Морицбург, оточений водою, надихнув дизайнерів відомої німецької компанії з виробництва шпалер Coswig на створення колекції шпалер для стін Moritzburg. Природна палітра та розкішні орнаменти під старовину напрочуд точно передають атмосферу цього...
Відомий німецький бренд Coswig представляє стильні шпалери для стін Edelweiss з прекрасними квітковими мотивами і м'якою палітрою, які чудово прикрасять стіни Вашого будинку, створивши невимушену атмосферу тепла і затишку.
Пастельні тони і яскраві життєві відтінки гармонійно доповнюють один одного в колекції шпалер Marburg Astoria. Ці німецькі шпалери для стін створені в американському стилі 70-80-х років; флористичні мотиви, акварель і невеликий металевий блиск зроблять...

Всього: 262



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю