-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер Coswig Moritzburg

13.10.2017

Вельмишановні клієнти, пропонуємо подивитися презентацію про вишукану колекцію шпалер для стін Moritzburg виробництва Coswig. Сподіваємося, що ця презентація розкриє перед Вами всю красу цієї колекції шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

Неяскраві бежеві, пісочні, сірі шпалери з багатими рослинними візерунками чудово поєднуються зі шпалерами в оригінальну смугу. У цій чудовій колекції є шпалери з дрібними орнаментами для невеликого приміщення та з великими - для більшого, і кожне з них буде схоже на зали замку. Ви легко можете підібрати безліч ідеальних комбінацій для гармонійного й унікального інтер'єру. Пишність фарб в поєднанні з прекрасними візерунками роблять шпалери Moritzburg одним з кращих варіантів декору Ваших стін. Німецькі шпалери Coswig Moritzburg - флізелінові, високої якості - зроблені на висококласному обладнанні, яким славиться фабрика Coswig. В інтернет магазині шпалер Oboi.ua - найкращі, низькі ціни.

Відео презентація шпалер для стін Coswig Moritzburg

Підпишіться на наш YouTube канал і стежте за новинками шпалерного ринку.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Moritzburg дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Moritzburg Coswig.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Coswig Moritzburg Новини