-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер для стін Galerie Jardin Chic

11.12.2017

Шановні відвідувачі, пропонуємо до Вашої уваги презентацію про дуже красиву колекцію шпалер для стін Jardin Chic фабрики Galerie. Сподіваємося, що саме це відео познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

Ніщо так не відображає наші смаки, як стіни будинку. Чудові англійські шпалери Jardin Chic для тих, хто відчуваєте себе затишно в оточенні квітів - тут прекрасна добірка шпалер з квітами, для тих, кому надають спокій класичні візерунки - шпалери з кліткою, ромбами або класичними рослинними орнаментами. Великі жовті на синьому, рожеві квіти на кремовому, вся пастельна колірна гамма цих ніжних шпалер викликає захоплення. Їх чарівні комбінації з фоновими шпалерами або шпалерами з смугами додадуть інтер'єру індивідуальність, сучасність. Традиційні шпалери, здавна вважаються символом комфорту, принесуть у Вашу оселю гармонію і радість. Купити паперові англійські шпалери Galerie Jardin Chic недорого можна в магазині Oboi.ua.

Відео презентація шпалер Jardin Chic Galerie фабрики Jardin Chic

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал, всі новинки, нові колекції, тенденції ми публікуємо першими.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Jardin Chic дивіться в нашому інтернет магазині - паперові шпалери Jardin Chic Galerie.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Galerie Jardin Chic Новини