-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео - шпалери для стін Borastapeter Jubileum

13.04.2018

Шановні покупці, сьогодні ми представляємо презентацію про вишукану колекцію шпалер для стін Jubileum виробництва Borastapeter. Ми дуже сподіваємося, що саме це відео детально розповість Вам про цю колекцію шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Здається, що прожилки пелюсток на чудових шпалерах Jubileum з квітами на вигнутих стеблах світяться неоновим світлом, графічний дизайн, відтінки міді - все справляє незвичайне враження. Довгі безперервні лінії, ритмічно повторюваний квітковий візерунок і абстрактний фон ще на одних шпалерах з квітами свідчать про їх приналежність до стилю ар-нуво. Ці шпалери зроблять стіни дивовижними! Барвисті шпалери з літніми квітами, шпалери з середземноморським візерунком, схожим на мозаїку з кахлю, шпалери в східному стилі з магноліями - колекція шпалер Borastapeter Jubileum враховує різні смаки і переваги. Не пропустіть унікальну можливість швидко вибрати красиві шпалери в Oboi.ua.

Відео колекції шпалер Borastapeter Jubileum

Підпишіться на наш YouTube канал і стежте за новинками шпалерного ринку.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Jubileum дивіться в нашому інтернет магазині - паперові шпалери Jubileum Borastapeter.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Borastapeter Jubileum Новини