-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер для стін Ullswater Paper Partnership

17.04.2018

Дорогі клієнти, пропонуємо подивитися відео про дуже красивий каталог шпалер Ullswater виробництва Paper Partnership. Сподіваємося, що цей ролик занурить Вас в світ сучасного дизайну і допоможе Вам створити свій ідеальний інтер'єр.

Квіткові шпалери Ullswater з яскравими букетами і гірляндами на пастельному тлі внесуть в будинок елементи розкоші і романтизму. Світлі жовті, блакитні шпалери з неоднорідним фоном і дуже приємними поєднаннями рожевого, зеленого, синього занурюють нас в атмосферу далекого минулого. Модні шпалери з імітацією старих поверхонь - шпалери, схожі на дошки, цеглу швидко і без зусиль додадуть Вашим стінам абсолютно іншу якість, а інтер'єру - стиль. Шикарні шпалери зі старовинними рослинними орнаментами, стильні шпалери - з такими ж візерунками на старих дошках допоможуть Вам швидко визначитися у виборі шпалер. Цікавий сучасний поворот старовинної теми робить оригінальні шпалери Ullswater чудовим рішенням декору стін. Купити красиві шпалери Paper Partnership Ullswater за найкращими цінами можна в Oboi.ua.

Відео каталогу шпалер для стін Ullswater фабрики Paper Partnership Ullswater

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально в нашому магазині - флізелінові шпалери Ullswater от Paper Partnership.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Paper Partnership Ullswater Новини