-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео нової колекції шпалер для стін AS Creation Hermitage 10

21.04.2018

Дорогі друзі, сьогодні ми представляємо презентацію про дуже красивий каталог шпалер AS Creation Hermitage 10. Ми впевнені, що цей ролик познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

З колекції красивих і недорогих шпалер Hermitage 10 Ви можете вибрати шпалери з великими рослинними орнаментами, які зроблять Ваш будинок схожим на палац. Виробник шпалер AS Creation пропонує варіанти їх комбінування з гармонійними шпалерами зі смугами, які представлені в інтер'єрах на Oboi.ua і можуть служити для Вас орієнтиром при оформленні стін. Багаті шпалери з візерунками під дорогоцінні камені, елегантні шпалери з імітацією шкіри в стилі Честерфілд здаються ще більш ефектними за рахунок переливів матових і глянсових ділянок. Німецькі шпалери Hermitage 10 з зеленими, жовтими, червоними відтінками будуть неперевершеним фоном для стильного інтер'єру. Якісні і недорогі шпалери AS Creation Hermitage 10 з Німеччини можна купити в Oboi.ua.

Відео каталогу шпалер для стін Hermitage 10 фабрики AS Creation Hermitage 10

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Hermitage 10 дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Hermitage 10 AS Creation.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Hermitage 10 Новини