-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Seasons від P+S international

23.05.2018

Друзі, пропонуємо подивитися відео про дуже красиву колекцію шпалер Seasons фабрики P+S international. Сподіваємося, що саме це відео розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Філігранна структура ніжних шпалер Seasons підсилює загальне враження легкості, невагомості, яке створює дизайн. Знаменита німецька якість шпалер гарантує Вам їх довгу експлуатацію, красиві стіни і затишок. Квіткові шпалери з великими квітами поєднують в собі розкіш малюнків і стриманість фарб - не пропустіть ці приголомшливо красиві шпалери! Саме цей контраст вирізняє квіткові шпалери Seasons з безлічі інших шпалер з квітами. Радимо подивитися в інтер'єрах Oboi.ua, як вони виглядають на стіні - Ви відразу помітите, що ці шпалери створюють незрівнянний просторовий ефект і викликають чудові відчуття. Приємні шпалери з гілками, більш розкішні шпалери з дамасками - зверніть увагу на недорогі німецькі шпалери Seasons P + S international.

Відео презентація шпалер Seasons P+S international фабрики Seasons

Підпишіться на канал Oboi.ua на YouTube і стежте за новинками в світі шпалер.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Seasons P+S international.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін P+S international Seasons Новини