-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер AS Creation Designdschungel New

11.03.2019

Дорогі друзі, пропонуємо до Вашої уваги презентацію про вишуканий каталог шпалер для стін Designdschungel New від AS Creation. Ми впевнені, що ця презентація розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і підкаже краще рішення для Вашого інтер'єру.

Кілька тем колекції шпалер Designdschungel New - шпалери на тему тропіків, шпалери з зигзагами, скандинавські мотиви. І чудовий супровід шпалер з малюнками - фонові шпалери різних кольорів. Красиві шпалери виблискують своїми свіжими кольорами і відтінками. Трендові шпалери на природну тематику представлені яскравими шпалерами з листям пальм незвичайних квітів, яскравих, барвистих і більш стриманих. Шпалери з зигзагами стануть ідеальним фоном інтер'єру, також як і стримані шпалери зі скандинавськими мотивами. Неяскраві шпалери з квітами, гілками, геометрією стануть гідною прикрасою стін будь-якої кімнати. Прекрасний акцент або ідеальний фон - виберіть свої шпалери з колекції Designdschungel New німецького виробника AS Creation і купите недорого в Oboi.ua.

Відео каталогу шпалер для стін Designdschungel New фабрики AS Creation Designdschungel New

Підписуйтесь на наш YouTube канал і будьте в курсі найновіших колекцій шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Designdschungel New дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Designdschungel New AS Creation.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Designdschungel New Новини