-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

3D шпалери для стін

14.12.2021

Якщо ви хочете створити приголомшливий інтер'єр, зверніть увагу на нові модні та ефектні шпалери із тривимірним зображенням. Такі шпалери 3D ви знайдете в колекції Hexagone від торгової марки Ugepa (Франція). У ній представлені вінілові шпалери на паперовій основі із дивовижними неординарними дизайнами, які перетворять приміщення та зроблять його по-справжньому стильним.

3D шпалери ідеальні для квартири-студії, вітальні, кухні, їх можна використовувати також в концептуальному інтер'єрі спальні. Їх можна комбінувати з однотонними шпалерами, розставляючи візуальні акценти та використовуючи для зонування інтер'єру. За допомогою шпалер з тривимірним дизайном можна коригувати сприйняття розмірів приміщення, надаючи обсягу невеликим просторам і роблячи просторі приміщення більш комфортними.

Пропонуємо ознайомитись з асортиментом шпалер у нашому інтернет-магазині oboi.ua. У нас великий вибір якісних настінних покриттів та відмінні ціни. Вибирайте та замовляйте шпалери онлайн і нехай ваш ремонт буде легким та красивим.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини