-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити шпалери AsCreation

04.02.2022

Ідеальні шпалери! Саме так можна сказати про продукцію німецького бренду AS Creation. Переконайтеся в цьому на прикладі дивовижної колекції Attractive від цього виробника.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі німецького виробництва – це еталон якості та гарного дизайну. Світлостійкі, довговічні, міцні та практичні шпалери від AS Creation стануть відмінним настінним покриттям для спальні, вітальні, кухні, коридору, передпокою та всіх житлових та нежитлових приміщень вашого будинку.

Оригінальний та привабливий зовнішній вигляд шпалер AS Creation, над створенням якого працювали дизайнери, технологи та фахівці компанії, створить неповторний сучасний стиль вашого інтер'єру, наповнить простір гармонією та комфортом. Купити шпалери AS Creation онлайн легко та вигідно в інтернет-магазині oboi.ua. Ви можете вибрати відповідні шпалери з широкого асортименту, представленого в нашому каталозі та підібрати до них за бажанням красиві шпалери-компаньйони. У нас великий вибір шпалер та найкращі ціни в Україні.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини