-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери підійдуть для спальні

05.02.2022

Шпалери для спальні вибираються із побажанням створити затишну, приємну, гармонійну обстановку. Ідеальним варіантом стануть шпалери із колекції Clarence від виробника GranDeco.

Шпалери з рослинними мотивами створені для оформлення стін спальні. Вони наповнюють приміщення свіжістю та атмосферою природного релаксу. Збалансована та модна колірна гама, оригінальний малюнок та естетичність цих шпалер тішить око. А практичність та якість роблять шпалери Clarence від GranDeco найкращими настінними покриттями для спальні.

Флізелінові шпалери з колекції Clarence від GranDeco рівно лягають на стіни, згладжуючи дрібні нерівності та дефекти. Вони надають поверхні приємні тактильні властивості та гарний зовнішній вигляд. Такі шпалери створюють у приміщенні спокійний настрій, перетворюючи спальню на затишний та красивий куточок для відпочинку та насолоди спокоєм та усамітненням. Купити шпалери для спальні можна в інтернет-магазині oboi.ua. Тут на вас чекає великий асортимент шпалер європейського виробництва за найвигіднішими цінами.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини