-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Ідеї ​​шпалер для вітальні

06.02.2022

Вибрати шпалери для вітальні може виявитися непростим завданням, але, коли ви заглянете в наш каталог, проблема буде вирішена. Тут ви знайдете практичне втілення будь-якої ідеї шпалер для вітальні.

Наприклад, сьогодні особливу популярність серед покупців мають шпалери від бельгійського виробника GranDeco. Його нова колекція Aurora стане ідеальним варіантом оформлення стін вашої вітальні. Оригінальні дизайни, фактурні поверхні, приємна трендова кольорова гама роблять шпалери Aurora від GranDeco чудовим вибором для сучасного ремонту в європейській манері.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Aurora від GranDeco відрізняються не лише естетичним зовнішнім виглядом, а й високою якістю від одного з провідних європейських виробників. Ці шпалери не бояться ні сонячного світла, ні штучного освітлення, ні помірного потрапляння вологи. Їх можна очищати від пилу та несильних свіжих забруднень вологою ганчірочкою або добре віджатою губкою. Купити шпалери для вітальні ви можете вигідно та легко в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини