-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери під штукатурку

07.02.2022

Шпалери під штукатурку – ідеальний варіант настінних покриттів, що підходить до оформлення будь-якого типу приміщень. Саме такі шпалери ви знайдете у колекції Patine від французької торгової марки Caselio.

Це нова трендова колекція шпалер, яка, напевно, вам сподобається. Приємні природні відтінки та фактурні поверхні шпалер із колекції Patine від Caselio стануть знахідкою для створення красивих інтер'єрних рішень вітальні, спальні, кухні, передпокою та інших приміщень вашого будинку.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Patine від Caselio настільки ж приємні, як і практичні. Вони немаркі, миючі, світлостійкі, зносостійкі. Якість та безпека цих шпалер гарантується їх виробником – європейським брендом зі світовим ім'ям. Вибрати та купити шпалери під штукатурку ви можете не виїжджаючи до магазину. Купівля шпалер онлайн в інтернет-магазині oboi.ua це завжди вигідно, просто та легко. У нас найкращі ціни, великий асортимент та відмінний сервіс. Ласкаво просимо до гарних шпалер для ідеального ремонту вашого будинку.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини