-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити гарні шпалери для спальні

08.02.2022

Ніжні та оригінальні рослинні мотиви шпалер з колекції Preloved від голландського бренду BN перетворять вашу спальню на оазис гармонії та затишку.

Просто перейдіть за посиланням в каталог інтернет-магазину oboi.ua і ви потрапите до прекрасного світу ідеального настінного покриття. На нашому сайті ви можете вибрати та купити наймодніші та найкрасивіші шпалери для спальні відмінної європейської якості від провідних виробників. Вам не треба шукати шпалери по всьому світу, ми зробили це за вас, зібраний колекцію найкращих настінних покриттів.

Сучасні шпалери виготовляються із безпечних технологічних матеріалів. Виробники приділяють особливу увагу екологічності та підтверджують якість шпалер відповідними сертифікатами. Трендові дизайни створюються найкращими фахівцями. Тому купуючи шпалери від відомих фірм, ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що вони справді найкращі. Крім того, в нашому інтернет магазині діють найвигідніші умови та ціни. Ми робимо все для того, щоб ви залишилися задоволені покупкою.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини