-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери за найкращими цінами

09.02.2022

Спеціальна ціна yf шпалери європейського виробництва. Бажаєте купити шпалери вигідно? Не пропустіть свій шанс купити шпалери зі знижкою. Зараз саме той момент, коли ви можете придбати чудові якісні шпалери дешево.

Найкраща ціна на шпалери - на сайті oboi.ua. Запрошуємо перейти до каталогу та підібрати відповідні варіанти настінних покриттів. Ми маємо величезний асортимент. Від різноманітності та краси шпалер, представлених в інтернет-магазині, просто захоплює подих.

Ось наприклад колекція від знаменитого німецького виробника AS Creation під назвою Fluenty Faktura Rosali. У ній ви можете вибрати вінілові шпалери на флізеліновій основі з неймовірно реалістичним тривимірним малюнком або шпалери, що імітують різні поверхні, наприклад штукатурку. Розроблені в декількох колірних варіаціях, ці шпалери на стіну підходять для оформлення інтер'єру всього будинку: вітальні, спальні, коридору, кухні, передпокою. А коли ви побачите ціни на шпалери, ви зрозумієте, що ці настінні покриття - ідеальне рішення для вашого ремонту.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини