-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Метрові шпалери у вітальню

10.02.2022

Метрові шпалери з вінілу на флізеліновій основі із колекції City Glam від німецького виробника Marburg – ідеальний варіант для оформлення сучасного інтер'єру вітальні.

Нейтральна колірна гама в гармонійних відтінках сталі, бетону, хрому, світлого кварцового піску, геометричні дизайни, що ідеально поєднуються, і імітації однотонних поверхонь роблять цю колекцію шпалер знахідкою для вашого будинку. При всій технологічній спрямованості колекція шпалер City Glam від Marburg органічно і природно виглядає на стінах, вона просто бездоганно підходить для вітальні. Метрова ширина шпалер дозволяє швидко і акуратно обклеїти стіни з мінімальною кількістю швів, що утворюються при стику полотен. При цьому також зменшується витрата матеріалу, що неминуче виникає при припасуванні малюнка.

Широкі шпалери гарно виглядають на стінах та ідеальні для просторих приміщень. Купити шпалери City Glam від Marburg за найкращою ціною ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. Запрошуємо перейти до нашого каталогу за вказаними посиланнями, щоб докладніше ознайомитися з цією чудовою колекцією німецьких шпалер.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини