-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Коридор шпалери

12.02.2022

Які вибрати шпалери в коридор? Пропонуємо до вашої уваги колекцію шпалер Vizantia від бельгійського виробника преміальних настінних покриттів GranDeco. Це гарні та якісні вінілові шпалери на флізеліновій основі метрової ширини з класичним дизайном у венеціанському стилі.

Сучасна інтерпретація старовинної палацової розкоші, асоціації з дорогоцінними шовковими розписними тканинами та унікальними гобеленами роблять ці шпалери справжнім витвором мистецтва, гідним прикрасити стіни вашого будинку. Поклеївши такі шпалери в коридор, ви створите враження багатого будинку, в якому цінують витончену красу і розуміються на стильних інтер'єрах.

Приємна кольорова гама шпалер у коридорі створює гармонійну обстановку з перших хвилин перебування у будинку. І якщо ви бажаєте оформити коридор, шпалери з колекції Vizantia від GranDeco стануть найкращим рішенням для цього. Не відкладайте на завтра, адже вже зараз ви можете купити шпалери за вигідною ціною в інтернет-магазині oboi.ua. У нас найкращі умови вибору та придбання шпалер для вашого будинку.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини