-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Спальня шпалери дизайн

14.02.2022

Думаєте, який вибрати дизайн шпалер в спальню? Не ламайте голову, у нашому каталозі ви одразу все побачите. В інтернет-магазині oboi.ua ви знайдете найпопулярніші та найкрасивіші шпалери для спальні від провідних європейських виробників. Це гарантована естетичність та якість від світових брендів шпалер.

Якщо ви хочете вибрати сучасний дизайн, шпалери для спальні із колекції Aurora виробництва бельгійської компанії GranDeco стануть чудовим варіантом. Це відмінні вінілові шпалери на флізеліновій основі, представлені в приємній колірній гамі, що включає пісочні, гірчичні, кремові, сірі, теракотові, зелені тони. На стінах такі шпалери виглядають дуже гарно.

Визначитись з дизайном вам допоможуть фото інтер'єрів та відео, які дають наочне уявлення про те, як виглядають ці шпалери та як вони будуть виглядати в інтер'єрі. Оформивши стіни спальні якісними шпалерами з модним дизайном, ви відчуєте новий рівень комфорту та естетичної насолоди. У нас ви завжди можете отримати повну консультацію щодо вибору та замовлення шпалер.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини