-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери на флізеліновій основі клеїти самостійно

15.02.2022

Шпалери на флізеліновій основі поклеїти самостійно легко, якщо ці шпалери придбані на нашому сайті. Ми пропонуємо продукцію провідних європейських виробників, які гарантують якість своєї продукції.

З такими шпалерами ремонт стане приємним проведенням часу, а ваша квартира швидко перетвориться на затишний і естетичний простір.

Для приклеювання шпалер на флізеліновій основі використовуйте відповідний клей, перед його покупкою уважно прочитайте написи на етикетці та ознайомтеся з інструкцією із застосування. Шпалери на флізеліновій основі не вимагають тривалого просочення клейовим складом, достатньо витримати близько 5 хвилин і можна клеїти на стіну. Такі шпалери не жорсткі і водночас не розмокають від клею. Тому їх поклеїти на стіну можуть навіть новачки, які вперше взялися за ремонт.

Ми раді запросити вас до нашого інтернет-магазину oboi.ua за шпалерами для спальні, вітальні, передпокою, кухні та інших житлових та нежитлових приміщень. Зі шпалерами, придбаними у нас, ви без проблем самостійно зробите ідеальний ремонт, зберігши гроші, нерви та час.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини