-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Передпокій шпалери

17.02.2022

Вибираєте шпалери до передпокою? У нас для вас є дуже хороші варіанти гарних та якісних настінних покриттів від перевірених та популярних виробників Європи, а саме – колекція шпалер Nomad від бельгійського бренду GranDeco.

Це просто ідеальні шпалери для передпокою. Нейтральні і при цьому дуже актуальні дизайни під кам'яну кладку, штукатурку та подібні поверхні, а також шпалери в смужку та однотонні варіанти виглядають гармонійно та привабливо. Світла натуральна кольорова гама шпалер наповнює приміщення гармонією та комфортом. Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Nomad від компанії GranDeco виглядають просто ідеально, а практичність і демократична ціна роблять їх ідеальними для передпокою.

Це зносостійкі та світлостійкі шпалери. Вони не втратить естетичного вигляду дуже довгий час навіть у приміщенні з інтенсивним рухом. Купити чудові шпалери для стін вашої вітальні легко онлайн в інтернет-магазині oboi.ua. Перейдіть за посиланням у каталог і робіть замовлення, якщо виникнуть питання, з радістю вас проконсультуємо.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини