-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити шпалери в інтернет магазині

18.02.2022

Як вдало вибрати та купити шпалери без витрат часу, зусиль та фінансів? Безпрограшний варіант – онлайн покупка шпалер на сайті oboi.ua. Чим це зручно?

По-перше, ви бачите весь асортимент настінних покриттів і можете вибирати шпалери у вітальню, спальню, кухню або передпокій за кольором, дизайном, виробником, ціною, матеріалом та іншими характеристиками. По-друге, в інтернет-магазині ви можете порівнювати шпалери між собою, а якісні фото і описи дають повне уявлення про настінні покриття, що вас цікавлять.

На фотографіях ви можете детально розглянути особливості фактури поверхні, а завдяки інтер'єрним фото ви можете побачити як шпалери виглядають на стінах приміщень. Крім того, ви можете скористатися унікальним сервісом підбору шпалер-компаньйонів, обравши найкращим чином шпалери, що поєднуються між собою. І, звичайно ж, все це буде набагато швидше, ніж у разі спроб знайти підходящі шпалери, фізично об'їжджаючи всі магазини. Ви завжди можете купити шпалери в інтернет-магазині oboi.ua легко, вигідно та швидко.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини