-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Вітальня в стилі лофт

19.02.2022

Стиль лофт актуальний і любимо багатьма за мінімалізм, сучасний та невимушений вигляд. Це стиль незалежності від стереотипів і надмірностей. Вітальня в стилі лофт - ідеальне місце для тих, хто прагне гармонії зовнішньої простоти та внутрішньої свободи.

Ми вам допоможемо підібрати шпалери для вітальні або студії у стилі лофт. У нашому каталозі oboi.ua є чудові варіанти якісних та трендових шпалер для таких інтер'єрів. Наприклад, шпалери з колекції Loft 106 від німецького виробника Marburg спеціально розроблені саме для таких інтер'єрних рішень. Їхній дизайн нейтральний, і дуже стильний. Імітації текстур та поверхонь виглядають гармонійно та досить брутально, не порушуючи при цьому межу відчуття комфортної атмосфери у приміщенні.

Як видно з назви, шпалери з колекції Loft 106 від Marburg мають ширину 106. Такі широкі шпалери зручні тим, що дозволяють уникнути великої кількості швів, що утворюються під час стикування рулонів. Крім того, ці вінілові шпалери на флізеліновій основі практичні і мають відмінні експлуатаційні властивості, що робить їх найкращим вибором для ремонту вітальні в стилі лофт.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини