-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Широкий асортимент шпалер

20.02.2022

У нашому інтернет-магазині oboi.ua представлений широкий асортимент шпалер на будь-який смак. Ми пропонуємо вам якісні шпалери від провідних світових виробників за найкращими цінами в Україні.

Якщо ви хочете купити шпалери в спальню, вітальню, передпокій, кухню, в нашому каталозі ви легко виберете відповідний варіант. Зручні фільтри допоможуть швидко та легко відсортувати шпалери за ціною, виробником, кольором та іншими параметрами, що дозволить легко орієнтуватися у великій кількості представлених на сайті шпалер.

Крім того, завдяки фото та докладним описам, ви легко підберете необхідні вам шпалери, не виходячи з дому. І, звичайно ж, якщо у вас виникнуть додаткові питання щодо вибору та замовлення шпалер, наші консультанти з радістю вам допоможуть і дадуть експертну інформацію з питань, що вас цікавлять. Заходьте на сайт oboi.ua та вибирайте модні, красиві, якісні шпалери вигідно, легко та швидко. Ми відібрали для вас найкращі шпалери, популярні, актуальні новинки для вашого будинку, квартири, дачі, котеджу. У нас також можна купити шпалери для офісу, кафе, магазину, готелю.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини