-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Передпокій лофт дизайн

06.04.2022

Представляємо вам колекцію шпалер Atessa від Бельгійського виробника GranDeco. У ній ви знайдете метрові шпалери із сучасним дизайном, які ідеально підійдуть для оформлення передпокою у стилі лофт.

Абстрактні візерунки та оригінальні поєднання кольорів на цих шпалерах додадуть вашому передпокою свіжий вигляд, формуючи відчуття свободи та простору, яке є основним принципом концепції лофта. У колекції Atessa від бренду GranDeco, представленій в нашому каталозі, ви можете вибрати шпалери для передпокою в стилі лофт з візерунком, що сподобався, виконані в різних палітрах - від інтенсивних, насичених, яскравих тонів до світлих пастельних відтінків. Дизайн шпалер виконаний відповідно до світових тенденцій оформлення інтер'єру, він гармонійний, і в той же час, досить нейтральний.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Atessa від бренду GranDeco відрізняються модним та красивим зовнішнім виглядом, практичністю, високою якістю. Вони стануть дуже добрим вибором для оформлення стін передпокою. Купити шпалери для передпокою ви можете онлайн, зробивши замовлення на сайті oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини