-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Великий каталог шпалер

09.04.2022

Асортименти шпалер в інтернет-магазині oboi.ua по-справжньому вражає! На нашому сайті представлено 94,995 дизайнів у 2193 колекціях шпалер для стін! А загальна кількість рулонів на складах налічує понад 222 тисячі штук!

Запрошуємо вас відвідати наш інтернет-магазин та вибрати шпалери для ремонту вашої квартири, будинку, офісу, магазину, кафе чи готелю. Серед усього різноманіття шпалер, представлених у нас у каталозі, ви обов'язково оберете ті, які ідеально підійдуть вам за дизайном, характеристиками та ціною.

Ми пропонуємо вам шпалери від провідних світових та європейських компаній-виробників настінних покриттів, які відмінно зарекомендували себе та завоювали повагу споживачів усього світу завдяки якості своєї продукції та лояльній ціновій політиці. А ми, у свою чергу, вибираємо найкраще з їхньої продукції, та пропонуємо вам як модні новинки, так і класичні колекції, які традиційно користуються високим попитом у покупців. Вибирайте та замовляйте шпалери онлайн, це просто, зручно та легко.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини