-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери обрати у кухню?

12.04.2022

Природна краса та екологічність. Шпалери з таким дизайном дуже добре підходять для оформлення стін кухні. Колекція шпалер Code Nature від німецького бренду Erismann повністю відповідає концепції здорового способу життя.

Шпалери з колекції Code Nature від Erismann створять здорову атмосферу в приміщенні, заповнять його чистою енергією природи. У цій колекції ви знайдете шпалери з різним дизайном. Цікаво виглядають шпалери, що нагадують циновки, плетені з натуральних матеріалів. Вони представлені в декількох колірних варіаціях, що дозволяє вибрати відтінок, що відповідає колористиці інтер'єрного рішення.

Шпалери для кухні повинні бути практичними та зносостійкими. Саме такими властивостями характеризуються шпалери з колекції Code Nature від Erismann. Це вінілові шпалери на флізеліновій основі. Вони мають метрову ширину, тобто вдвічі ширші за звичайні шпалери. За рахунок цього вдвічі зменшується кількість швів, що утворюються при поклейці шпалер, а значить, стіни виглядають акуратнішими. Купити шпалери для кухні запрошує вас інтернет-магазин oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини