-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Світлі шпалери у спальню

13.04.2022

Гармонія світлих відтінків. Шпалери з колекції Composition XL від відомого німецького виробника Rasch так і просять на стіну спальні. Подивіться, наскільки естетичний їхній дизайн.

З такими шпалерами стіни спальні будуть виглядати бездоганно. А саме приміщення наповниться свіжістю, комфортом та чистою енергією краси.

Шпалери з колекції Composition XL від Rasch мають метрову ширину, яка дозволяє звести до мінімуму кількість швів, що утворюються при поклейці шпалер і оптимізувати витрату матеріалу, неминучу при ретельному підганянні малюнка на стиках полотен. Це вінілові шпалери на флізеліновій основі, значить, клеїти їх буде не складно, а поверхня стін набуде гарного рівного вигляду. Прикрасьте інтер'єр спальні красивими та якісними шпалерами з інтернет-магазину oboi.ua. Нехай ваш ремонт буде легким та економічним, а його результат радуватиме вас довгі роки.

Наш інтернет-магазин oboi.ua працює для вас, забезпечуючи потребу в красивих, практичних шпалерах за найвигіднішою ціною. До шпалер, що сподобалися, ви легко можете вибрати ідеально підходящі компаньйони за допомогою сервісу на сайті.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини