-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як скомбінувати шпалери в коридорі?

14.04.2022

Створіть естетичний та стильний інтер'єр, вибравши красиві шпалери для коридору. Пропонуємо до вашої уваги колекцію шпалер Preloved від голландського виробника BN.

Це вінілові шпалери на флізеліновій основі, із привабливим дизайном. Загалом у колекції понад два десятки різних дизайнів шпалер, які стануть чудовим оформленням стін як самі по собі, так і у поєднанні один з одним. Візерунки та колірні варіації колекції дозволяють гармонійно поєднувати шпалери, створюючи унікальні інтер'єрні рішення, які прикрасять приміщення та нададуть йому індивідуальності. Вибрати оптимальне поєднання шпалер можна за допомогою онлайн сервісу підбору компаньйона, представленого на нашому сайті.

Шпалери Preloved від BN характеризуються високою якістю та демократичною ціною. Вони не вигоряють навіть під тривалим впливом світла та зберігають привабливий зовнішній вигляд протягом усього часу експлуатації. Купити шпалери в коридор ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. Запрошуємо вас вибрати найкращі шпалери для свого будинку.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини