-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери обрати у маленьку кімнату?

16.04.2022

Правильно підібрані шпалери здатні візуально скоригувати розміри невеликого приміщення, створивши відчуття простору. Вдалі шпалери для маленької кімнати ви можете вибрати в колекції Botanica від німецької марки Marburg.

Наприклад, шпалери з горизонтальними смугами розширюють приміщення, а з вертикальними смугами - додають висоти. Крім того, значення має колір шпалер. Світлі шпалери роблять кімнату просторішою, наповнюють її світлом. Досягти необхідного ефекту можна також комбінуючи різні дизайни шпалер. Підібрати шпалери-компаньйони ви можете через онлайн-сервіс на нашому сайті oboi.ua. Колекція Botanica від Marburg - це гарні вінілові шпалери на флізеліновій основі, ширина яких становить 1,06 см. Така ширина дозволяє скоротити кількість швів при поклейці шпалер і мінімізувати витрати матеріалу на підгонку візерунка.

Німецькі шпалери відрізняються високою якістю, практичністю та довговічністю. Вони прослужать вам довгі роки, зберігаючи свій гарний зовнішній вигляд. Запрошуємо вас вибрати та замовити шпалери для вашого дому чи офісу у нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини