-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Блакитні шпалери у спальню

17.04.2022

Назва колекції шпалер My Home My Spa від німецького бренду AS Creation говорить сама за себе. Ці шпалери створять у вашому будинку атмосферу комфорту та релаксу.

Виконані в блакитній палітрі шпалери з колекції My Home стануть відмінним рішенням для оформлення спальні. Вибираючи блакитні шпалери в спальню, ви оточите себе затишком та свіжістю. Дивлячись на ці настінні покриття, ви будете насолоджуватися їх бездоганним дизайном, повноцінно відпочивати та вбирати позитивну енергію від гармонійного поєднання стильних візерунків та приємного блакитного кольору.

Колекція My Home My Spa від бренду AS Creation - це сучасні вінілові шпалери на флізеліновій основі, якісні, безпечні та практичні настінні покриття, які нададуть стінам спальні ідеальний вигляд надовго. Придбати шпалери для спальні блакитного кольору ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua. Ми пропонуємо найкращі настінні покриття для якісного та вдалого ремонту вашого будинку. Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину за новими шпалерами.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини