-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Який колір шпалер збільшує кімнату?

18.04.2022

Чи знаєте ви, який колір шпалер збільшує кімнату? Ми розкриємо секрет - шпалери світлих відтінків здатні зробити приміщення візуально просторішим. Прикладом таких шпалер можуть стати настінні покриття із колекції Ornament від відомого німецького бренду Rasch.

Зверніть увагу на бежеві, пісочні, вершкові, сірі, зелені тони. Вони виглядають дуже гармонійно та свіжо. Це універсальні шпалери, які підійдуть для оформлення будь-якого приміщення вашого будинку. Ці шпалери допоможуть зорово скоригувати розміри приміщення, наповнивши його світлом і повітрям.

Окрім привабливого дизайну, шпалери Rasch відрізняються практичністю та якістю. У колекції Ornament містяться вінілові шпалери на флізеліновій основі. Це сучасний матеріал, що забезпечує акуратне покриття поверхні стін. Купити німецькі світлі шпалери ви можете прямо зараз, зробивши замовлення на нашому сайті oboi.ua. Покупки онлайн зручні, безпечні та легкі, Вам не треба відвідувати різні магазини в пошуках ідеальних шпалер, ознайомитись з повним асортиментом ви можете, переглянувши наш каталог.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини