-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери можна купити в спальню?

29.05.2022

Порадуйте себе гарною обстановкою у спальні. Чудові шпалери для спальні із колекції Bensimon виробництва французької компанії Lutece подарують вам романтичний настрій.

Неймовірно стильні, наповнені естетикою та французьким шармом, ці шпалери оточать вас красою та комфортом. Виразні шпалери з квітами на темному тлі виглядають оригінально та привабливо. Такі шпалери для спальні будуть дуже доречними в інтер'єрі цієї квмнати. Ваша спальня стане чудовим місцем романтичного відпочинку. Доповнити шпалери з квітковим малюнком можна однотонними шпалерами, що повторюють їхній домінуючий колір. Таке поєднання дизайнів дозволить створити неповторний та дуже сучасний інтер'єр, розставити естетичні акценти.

Зі шпалерами Bensimon від Lutece ваша спальня буде найкрасивішою. Вибрати та купити шпалери в спальню можна онлайн в інтернет-магазині oboi.ua. У нас на вас чекає відмінний вибір шпалер за найвигіднішими цінами, найкращий сервіс та вигідні умови покупки. Ласкаво просимо до шпалер для бездоганного ремонту.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини