-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Класичні шпалери в залі

31.05.2022

Класичні шпалери в зал із колекції New Romantic від відомого німецького виробника Marburg дозволяють створити в сучасній квартирі інтер'єр, гідний королівських палаців.

Оригінальна інтерпретація класики, представлена ​​творцями цієї чудової колекції, зачаровує та захоплює. Колекція шпалер для залу представляє неординарні рішення базових дизайнів, а також шпалер із класичними візерунками та малюнками. У цій колекції ви зустрінете шпалери для залу з вензелями та переплетеннями рослинних орнаментів у класичному стилі, а також шпалери з розмитими широкими вертикальними смугами та однотонні шпалери. Всі ці дизайни чудово поєднують між собою, дозволяючи створювати неповторні інтер'єрні композиції.

Це вінілові шпалери на флізеліновій основі, практичні та довговічні. Зверніть увагу, що це метрові шпалери, їх ширина становить 1,06 м, що вдвічі більше за стандартну ширину. Це дозволяє звести до мінімуму кількість швів і полегшує припасування візерунка при стиковці полотен. Купити шпалери в класичному стилі ви можете прямо зараз в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини