-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери 2022

01.06.2022

Пропонуємо вам трендові шпалери 2022 року. Модний акварельний дизайн, представлений у варіантах відтінків, та чудова якість – це шпалери з колекції Shades від всесвітньо відомого німецького бренду Marburg.

Завдяки гармонії малюнка та колірного рішення, універсальності та практичності шпалери з каталогу Shades від Marburg стануть ідеальним настінним покриттям для домашніх приміщень, офісних просторів, номерів, коридору чи холу готелю. Привабливий сучасний зовнішній вигляд шпалер перевтілить інтер'єр та забезпечить стінам акуратну гарну поверхню. Шпалери Shades від Marburg підійдуть для оформлення вітальні, спальні, кухні, передпокою, зали, коридору, кабінету. Світлі шпалери візуально збільшать маленьку кімнату, зроблять її значно комфортнішою та гостинною.

Крім шпалер з малюнком у колекції Shades від Marburg є також однотонні шпалери, які можуть бути як компаньйонами, так і самостійними настінними покриттями. Вибрати шпалери, підібрати шпалери-компаньйони та оформити замовлення онлайн дуже легко на сайті oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини