-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери до кімнати підлітка

02.06.2022

Наше улюблене заняття – знайомити вас із різноманітним, прекрасним, дивовижним світом шпалер. І сьогодні ми з величезним задоволенням хочемо показати вам нові оригінальні та стильні шпалери для підлітків.

Представляємо вам унікальну розробку голландської компанії BN – колекцію шпалер Smalltalk. Трендовий дизайн цих шпалер втілює мрії тінейджерів про власний простір. Обклеївши стіни підліткової кімнати такими шпалерами, ви потрапите точно в ціль. Виразні малюнки та колірні рішення дозволять створити в кімнаті атмосферу, співзвучну до підліткового уявлення про ідеальний світ. У колекції ви знайдете шпалери для хлопчиків та дівчаток. У кімнаті з такими шпалерами буде добре вашій дитині та її друзям, які прийдуть до неї в гості.

Окремо хочемо сказати якість шпалер. Це вінілові шпалери на флізеліновій основі, практичні та довговічні. Вони не вигоряють на сонці. Вибрати та купити шпалери для підлітків можна прямо зараз, зробивши замовлення у нашому інтернет-магазині oboi.ua. У нас чудова ціна шпалер.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини