-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери модні до спальні?

04.06.2022

Французький шик завжди у моді. А цього року він особливо популярний. І нова трендова колекція шпалер Melody від торгової марки Lutece представляє його у всій красі.

Це витончена колекція з виразним характером, ідеально підходить для оформлення спальні. Модний дизайн шпалер прикрасить кімнату, наповнить її затишком та справжньою французькою чарівністю та зробить інтер'єр спальні по-справжньому стильним. У колекції ви можете вибрати темні шпалери або світлі покриття, контрастні поєднання відтінків чи нейтральні композиції. І в будь-якому випадку можете бути впевнені у правильності свого вибору, адже ці дизайни та колірні рішення розроблялися найкращими дизайнерами французької компанії зі світовим ім'ям.

Ця колекція нагадує яскравий квітник. У ній ви знайдете модні шпалери в спальню з різноманітними квітковими мотивами, геометричними візерунками, а також красиві однотонні шпалери. Якість шпалер гарантується виробником. А ціна шпалер на сайті oboi.ua напрочуд надихаюча. Зверніть увагу на систему знижок, які діють у нас.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини