-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери до темного передпокою

05.06.2022

Ваш коридор здається темним та незатишним? Це дуже поширена проблема, і ми знаємо як її вирішити оптимальним чином без витрат на капітальну реконструкцію і дорогі системи освітлення.

Виявляється, все набагато простіше. Зробити приміщення світлішим і затишним допоможуть правильно підібрані шпалери. Одним із чудових варіантів для темного коридору стануть вінілові шпалери на флізеліновій основі із колекції Atessa від бельгійського бренду GranDeco. Їхній гармонійний дизайн і легка світла колірна гама збалансує інтер'єр темного коридору і позбавить вас і ваших гостей від відчуття замкнутого простору, що нависає. При цьому шпалери в коридор виглядають дорого і елегантно, і з ними ваш новий ремонт справлятиме дуже сприятливе враження.

Компанія GranDeco є одним із провідних та авторитетних світових виробників настінних покриттів. Тому в якості шпалер можна бути впевненим на 100%, тим більше, що продукція GranDeco має всі необхідні сертифікати. На сайті oboi.ua ви можете просто зараз вигідно купити найкращі шпалери для темного коридору.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини