-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для зали

06.06.2022

Чудові шпалери для зали! Пропонуємо до вашої уваги чарівну колекцію шпалер Fabrica виробництва компанії GranDeco (Бельгія).

Елегантні кольори та гарний дизайн цих шпалер ідеально впишеться в інтер'єр квартири. Переконайтеся у цьому самі. Прямо в каталозі інтернет-магазину oboi.ua ви можете подивитися як виглядають шпалери, що вам сподобалися, на стіні. Зал, оформлений такими шпалерами, справлятиме прекрасне враження, в ньому буде комфортно вам та вашим гостям. У колекції Fabrica від GranDeco ви можете вибрати шпалери з малюнком і однотонні компаньйони, які гарно виглядають як окремо, так і в поєднанні один з одним. Легко підібрати шпалери для комбінування вам допоможе онлайн-сервіс підбору компаньйонів, представлений на нашому сайті. Достатньо одного кліка і вам нададуть варіанти шпалер, що ідеально поєднуються між собою.

Додамо, що це флізелінові шпалери, які будуть відмінним покриттям для стін. І найголовніше, купити шпалери в зал можна дистанційно, без відвідування магазину. Достатньо оформити замовлення на шпалери на сайті, і ваш зал буде найкрасивішим.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини