-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сучасні шпалери до зали

08.06.2022

Стиль та елегантність на кожному квадратному сантиметрі. Так виглядають сучасні шпалери до зали із колекції Elementum виробництва GranDeco, знаменитої бельгійської фабрики настінних покриттів.

Шпалери з колекції Elementum від GranDeco забезпечать чудовий вигляд стін у вашому залі. Це модні та якісні вінілові шпалери на флізеліновій основі, дизайн яких розроблений найкращими європейськими дизайнерами, з якими працює бренд. Багата колірна гама колекції включає як світлі, так і насичені відтінки, даючи можливість оформити інтер'єр за вашим смаком. У колекції ви знайдете шпалери з текстурним візерунком, шпалери зі стилізованим листям латаття та однотонні шпалери, причому кожен дизайн представлений у кількох варіаціях колірних рішень. Різноманітність кольорів та малюнка шпалер дозволяє гарно поєднувати шпалери, надаючи інтер'єру виразності та індивідуальності.

Купити сучасні шпалери в зал за найвигіднішою ціною ви можете просто зараз на нашому сайті oboi.ua. При замовленні на сайті діє система знижок.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини