-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Вінілові шпалери для кухні

01.07.2022

Якісні та красиві вінілові шпалери для кухні європейського виробництва ідеальні для оформлення стін. Вони дозволять створити привабливу та комфортну обстановку, і при цьому підходять для використання в особливих умовах кухонного приміщення.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі витримують підвищену вологість повітря, характерну для кухні, не розмокаючи та не деформуючись при цьому. При необхідності їх можна очистити від забруднень вологою губкою або ганчіркою, що добре віджата. Такі шпалери досить міцні та зносостійкі, їм не страшні випадкові бризки води. Поверхня вінілових шпалер не вбирає запахів. У нашому інтернет-магазині вінілові шпалери представлені в широкому асортименті. Наприклад, чудовим варіантом для кухні є шпалери із колекції Riviera Maison II від відомого голландського виробника BN.

Вони естетичні, практичні і при цьому належать до середньої цінової категорії, тому їх покупка буде вигідною для вас в усіх відношеннях. Купити шпалери онлайн ви можете просто зараз, оформивши замовлення в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини