-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери до дитячої хлопчика

03.07.2022

Вибираєте шпалери у дитячу хлопчику? Пропонуємо чудові вінілові шпалери із колекції Smalltalk виробництва компанії BN (Голландія).

У цій колекції представлені шпалери, які ідеально підходять для хлопчика. Це можуть бути монохромні шпалери з графічними малюнками, мов намальованими крейдою, або стильні шпалери з тематикою джунглів. Ви можете оформити стіни дитячої кімнати для хлопчика шпалерами із сірими діагональними смугами або однотонними шпалерами в тон. Колекція Smalltalk від BN дає можливість красиво комбінувати шпалери з візерунком та однотонні компаньйони, надаючи інтер'єру індивідуального характеру та стилю. Ці шпалери підходять для дітей різного віку.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Smalltalk від BN світлостійкі, невибагливі та довговічні. Купити шпалери хлопчика недорого ви можете, вибравши їх в каталозі нашого інтернет-магазину oboi.ua та оформивши замовлення онлайн. Зробіть чудовий подарунок своєму синові або онукові, створивши в його кімнаті красиву та трендову обстановку.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини