-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Флізелінові шпалери

06.07.2022

Флізелінові шпалери з колекції New life від відомого німецького виробника AS Creation відрізняються естетичним зовнішнім виглядом та чудовими експлуатаційними властивостями. Це якісні та привабливі настінні покриття, які забезпечать ідеальне оформлення стін вашої квартири, будинку чи офісу.

Флізелінові шпалери відрізняються міцністю, довговічністю, зносостійкістю. Вони відмінно покривають поверхню стін, надають їм ідеального вигляду, згладжують невеликі нерівності та мікротріщини. Шпалери з флізеліну здаються більш щільними в порівнянні з шпалерами, виготовленими з інших матеріалів, наприклад, вініловими або паперовими. Для поклейки шпалер необхідно використовувати спеціальний тип клею. Як і у разі інших настінних покриттів, зовнішній вигляд, якість та безпека флізелінових шпалер залежать від їхнього виробника. Провідні світові та європейські виробники розробляють унікальні, трендові та красиві дизайни шпалер та сертифікують свою продукцію.

Купуючи флізелінові шпалери на сайті oboi.ua, ви можете бути на 100% впевненим у тому, що ви купуєте чудові, якісні шпалери, модні та безпечні.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини