-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Світлі шпалери у спальню

08.07.2022

Чудовим рішенням оформлення стінок спальні є шпалери світлих тонів. Вони наповнюють кімнату спокоєм, свіжістю та гармонією. Світлі шпалери в спальню свого будинку ви можете побачити в красивій колекції Zoom Lotus від Khroma.

У колекції шпалер Zoom Lotus виробництва бельгійської компанії Khroma представлені різноманітні відтінки. Світлі шпалери для спальні виглядають найбільш збалансовано. Це естетичні, стильні та модні шпалери, дизайн яких розроблявся найкращими дизайнерами спеціально для Khroma. У колекції ви знайдете світлі шпалери з принтом як листя бамбука, з малюнком, що нагадує переплетення ниток на тканині, та однотонні шпалери. У каталозі нашого інтернет-магазину oboi.ua ви можете не тільки розглянути дизайн шпалер на фото та ознайомитися з характеристиками, але й подивитися фотографії інтер'єрів, щоб отримати уявлення про те, як ці шпалери виглядають на стіні.

Не зважаючи на свій світлий колір, шпалери від Khroma не маркі. Вони завжди будуть виглядати неперевершено, завдяки високій якості та таким властивостям як світлостійкість, вологостійкість.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини