-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2818

Оновіть шпалери в коридорі з новою колекцією New Walls 1.06 від німецького виробника AS Creation. З цими шпалерами ремонт коридору не завдасть клопоту, тому що це якісні та недорогі шпалери, які ви можете прямо зараз купити онлайн в інтернет-магазині...
Оригінальні та привабливі шпалери з колекції німецького виробника Erismann, яка називається Elle Decoration, створені спеціально для оформлення спальні.
Представляємо вам колекцію шпалер Atessa від Бельгійського виробника GranDeco. У ній ви знайдете метрові шпалери із сучасним дизайном, які ідеально підійдуть для оформлення передпокою у стилі лофт.
Ви вважаєте, що ремонт це складно? Наклеїти шпалери легко, і ми сьогодні розповімо як це зробити та які шпалери вибрати для того, щоб процес ремонту протікав швидко, а результат радував вас довгий час.
Пропонуємо колекцію Myriad від бельгійського бренду GranDeco. Це якісні шпалери європейського виробництва. Найкращий вибір для ґрунтовного ремонту. Шпалери GranDeco стали синонімом чудової якості, оскільки виробник гарантує високий рівень своєї...
Колекція шпалер для дітей Pretty Lili від французького бренду Caselio забезпечить якісний, безпечний та красивий ремонт у дитячій кімнаті. Це екологічні паперові шпалери від широко відомого європейського виробника. Ніжні відтінки, милі малюнки, ідеальна...
Хочете купити шпалери, але у вас немає часу на подорожі магазинами? Чи ви ще тільки придивляєтеся у різних варіантах настінних покриттів і не уявляєте, як організувати ремонт, щоб витратити мінімум зусиль та засобів? Пропонуємо оптимальний варіант –...
У колекції Loft II від німецького бренду Erismann ви знайдете найкращі коридорні шпалери для дому. Це виключно якісні настінні покриття за вигідною ціною. Придбати чудові німецькі шпалери для коридору ви можете вже зараз у нашому інтернет-магазині...
Шпалери для вітальні із чудової колекції від бельгійського виробника GranDeco, яка називається Atessa, виглядають свіжо та привабливо. Елегантні нейтральні візерунки, приємна універсальна кольорова гама та відмінна якість роблять ці настінні шпалери...
Вибираємо шпалери в коридор: цегла в сучасній інтерпретації як варіант декору стін стає одним із найпопулярніших трендів. Це демонструють провідні виробники настінних покриттів, випускаючи нові колекції шпалер з оригінальним малюнком під цеглу. І у...
Поклеїти шпалери самостійно – це не проблема, головне, щоб шпалери були якісні. Саме такі шпалери ви можете купити в інтернет-магазині oboi.ua. Ми пропонуємо широкий вибір шпалер від світових виробників за дуже вигідними для вас цінами.
Як оформити інтер'єр передпокою? Шпалери, дизайн яких відповідає вашому смаку та світовим трендам – ось відповідь на це питання. І такі шпалери ви можете купити в інтернет-магазині oboi.ua зараз.
У нашому інтернет-магазині oboi.ua представлений широкий асортимент шпалер на будь-який смак. Ми пропонуємо вам якісні шпалери від провідних світових виробників за найкращими цінами в Україні.
Стиль лофт актуальний і любимо багатьма за мінімалізм, сучасний та невимушений вигляд. Це стиль незалежності від стереотипів і надмірностей. Вітальня в стилі лофт - ідеальне місце для тих, хто прагне гармонії зовнішньої простоти та внутрішньої свободи.
Як вдало вибрати та купити шпалери без витрат часу, зусиль та фінансів? Безпрограшний варіант – онлайн покупка шпалер на сайті oboi.ua. Чим це зручно?
Вибираєте шпалери до передпокою? У нас для вас є дуже хороші варіанти гарних та якісних настінних покриттів від перевірених та популярних виробників Європи, а саме – колекція шпалер Nomad від бельгійського бренду GranDeco.
Увага, новинка! Пропонуємо вам ідеальні шпалери в зал.Це чудова колекція нових шпалер Preloved від голландського бренду BN. Трендові вінілові шпалери на флізеліновій основі освіжають інтер'єр та роблять його стильним та сучасним.
Шпалери на флізеліновій основі поклеїти самостійно легко, якщо ці шпалери придбані на нашому сайті. Ми пропонуємо продукцію провідних європейських виробників, які гарантують якість своєї продукції.
Думаєте, який вибрати дизайн шпалер в спальню? Не ламайте голову, у нашому каталозі ви одразу все побачите. В інтернет-магазині oboi.ua ви знайдете найпопулярніші та найкрасивіші шпалери для спальні від провідних європейських виробників. Це гарантована...
Шпалери в рулонах з колекції Elementum від бельгійської торгової марки GranDeco відрізняються оригінальними колірними рішеннями та трендовими дизайнами, що поєднують у собі універсальність та сучасний зовнішній вигляд.

Всього: 2818



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю