-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація шпалер для стін SuperNova Limonta

15.04.2017

Вельмишановні клієнти, сьогодні ми хочемо показати Вам презентацію про прекрасний каталог шпалер SuperNova Limonta. Ми впевнені, що ця презентація розкриє дизайнерські секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Кожен з мотивів цієї чудової колекції представлений в декількох кольорах, і кожен по-своєму цікавий. Шпалери, що імітують мармур, шпалери зі своєрідними дамасками або з пишними квітами не можуть не привернути уваги. Дизайнери компанії Limonta подбали і про шпалери компаньйони, які допоможуть Вам урізноманітнити інтер'єр - це однотонні і шпалери зі смугами. Виділяються зелені шпалери незрівнянних відтінків, взагалі зелений колір в інтер'єрі розслабляє, додає відчуття захищеності і стабільності. Чорні або червоні шпалери зроблять акцент на стіні і допоможуть зонувати кімнату. Ви можете подивитися шпалери Limonta SuperNova на стінах в інтер'єрі в нашому інтернет магазині шпалер Oboi.ua і купити їх за кращими цінами. Вибирайте і купуйте шпалери із задоволенням!

Відео презентація шпалер для стін SuperNova фабрики Limonta

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер SuperNova дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на паперовій основі SuperNova Limonta.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Limonta SuperNova Новини