-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер Neapolis Limonta

27.04.2017

Вельмишановні відвідувачі, раді представити ролик про прекрасну колекцію шпалер Neapolis виробництва Limonta. Сподіваємося, що саме це відео детально розповість Вам про цю колекцію шпалер і допоможе Вам створити свій ідеальний інтер'єр.

Ніжні пісочні, блакитні або сірі шпалери доповнюються насиченими червоними, гірчичним, жовтими з химерними рослинними візерунками, квітковими мотивами або дамасками. Ефектні колірні поєднання зберігаються і в шпалерах компаньйонах в смужку, що дає можливість оформити інтер'єр стильно і унікально, вибравши варіанти на свій смак. Шпалери Neapolis з Італії від відомого виробника Limonta - неперевершеної якості, вінілові на паперовій основі, вони екологічні, практичні, довговічні. Купити прекрасні, під старовину, шпалери для стін Neapolis, які гідно прикрасять інтер'єри будинків і квартир, доставивши величезне задоволення господарям і гостям, можна в інтернет магазині Oboi.ua.

Відео колекції шпалер Neapolis фабрики Limonta

Підписуйтесь на наш YouTube канал і будьте в курсі найновіших колекцій шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Neapolis дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на паперовій основі Neapolis Limonta.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Limonta Neapolis Новини