-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер Rasch Textil Mondaine

23.07.2019

Шановні покупці, хочемо показати Вам відео про гарний каталог шпалер для стін Mondaine Rasch Textil. Ми впевнені, що ця презентація розкриє секрети цієї колекції шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

Шпалери Mondaine привертають особливу увагу серед текстильних шпалер фабрики Rasch Textil. Чи варто дивуватися, що дизайни шпалер в колекції названі на честь відомих модельєрів? Ви знайдете в ній декори: Коко, Ніна, Донна і Міучча, кожна з них представляє свій тип орнаменту шпалер. Так само всі шпалери доопрацьовані складною грою кольору, які хочеться назвати «хитрі», «несподівані» ефекти. Залежно від кута зору і інтенсивності світла шпалери змінюють колір з фіолетового на зелений або навпаки. Глибокий синій океан в поєднанні з крижаним синім і оксамитово-зеленим кольором шпалер надають ще більш барвистий відтінок Вашому інтер'єру. Це екстравагантність в чистому вигляді. Колірна палітра з 45 шпалер включає в себе безліч нюансів: бавовна білий, кремовий колір шпалер, ванільний наліт, теплий сірий, бежевий, карамельний, грязьовий, мохово-зелений пурпурний і океанський синій. Купити шпалери Rasch Textil Mondaine за вигідною ціною можна в нашому інтернет-магазині шпалер oboi.ua

Відео презентація шпалер Mondaine Rasch Textil фабрики Mondaine

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Mondaine дивіться в нашому інтернет магазині - текстильні шпалери на флізеліновій основі Mondaine Rasch Textil.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Textil Mondaine Новини