-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2019

Всього: 351

Узоры и имитация в обоях Monochrome дерева, кожи, драгоценных металлов демонстрируют исключительность и усиливают эффект новой технологии. Эксклюзивные обои сделают стены также эксклюзивными, а интерьер - впечатляющим. В монохромных обоях акцентируется...
Розкішна сучасне оздоблення стін! Унікальність бельгійських шпалер для стін Arte Monochrome в відтінках, які дають новий вимір. Рельєф створюють фарби - у виробництві цих шпалер виробник Arte використовував абсолютно нову технологію.
Використовуєте італійські шпалери для стін Zambaiti Group (D & C) Matrix, а здається, що був обраний зовсім інший матеріал. Ефект різнго декоративного оздоблення стін відбувається за рахунок прекрасної імітації в шпалерах.
Особливості колекції бельгійських шпалер Khroma Glasshouse - шпалери з геометричними візерунками створюють просторові ефекти; стильні квіткові шпалери дуже далекі від класичних; оригінальні шпалери з рослинними мотивами, прекрасний смак і креатив у всьому.
В італійських шпалерах для стін Emiliana Parati Acquazzurra Ви побачите висококласне втілення відомої в усьому світі краси Чінкве -Терре в Лігурії. Прекрасні шпалери з пейзажем, з візерунками з рибальських канатів, з квітами, що відбиваються в морі,...
Ви хочете наклеїти шпалери і не сумніватися в тому, що стіни оформлені на рівні - зі смаком, сучасно, модно, що в кімнаті буде затишно? Бельгійські шпалери для стін Khroma Wild з пальмовим листям, геометричними візерунками, приголомшливими ефектами -...
Стиль, чарівність кольору, затишок - модні і доступні за ціною шпалери Marburg Casual з Німеччини з кліткою, смугою, тропічними листям гідні найпильнішої уваги. Удавана простота виявляється непростою, за нею ховаються шик, тренд і шлейф приємних емоцій.
Прекрасний вибір в кольоровій гамі, структура і відчуття тканин - це голландські шпалери BN Linen Stories. Приємні приглушені кольори шпалер, можна вибрати і світлі і темні відтінки. Мотив з дрібним геометричним візерунком також стане гідним фоном вашої...
З чудової колекції шпалер для стін Dekora Natur 6 німецького виробника AS Creation можна вибрати шпалери для всієї квартири або будинку. Натуральні матеріали і тема природи різноманітно представлені прекрасними малюнками і фарбами.
Швидше і легше не буває! Раз, два - і стіни оформлені по-новому! Німецькі шпалери для стін AS Creation Pop Up Panel - самоклеючі, високої якості, причому їх можна клеїти не тільки на стінах, а й на меблях, різних перегородках або дошках.
У якісних німецьких шпалер AS Creation Designdschungel New з малюнками є кілька особливостей - в них відчувається стиль, кольори і малюнки цікаві, шпалери універсальні, ціни на них демократичні. Свіжі ідеї оформлення - з новими шпалерами легко і просто!

Всього: 351



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю