-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2019

Всього: 351

Шпалери з колекції Farelli Melani - знахідка для любителів класичного стилю від бельгійської фабрики GranDeco. Вантажний дизайн виглядає надзвичайно гармонійно, завдяки використанню квіткових, рослинних візерунків, пастельних і світлих відтінків.
Игра цветов не менее соблазнительна, чем дизайн. Богатые оттенки обоев золотого и царственного синего переплетаются с таинственными нотками опалового, кашемира и марсала. Купить обои Erismann Palais Royal по выгодной цене можно в нашем интернет-магазине...
Шпалери з колекції Mid Century американської фабрики York беруть початок з тематики модерну. Переважання розкішних візерунків, геометричних фігур в симетричному виконанні - оригінальне рішення для оформлення інтер'єру.
Премиальные полотна подходят в любую комнату в доме. Esprit 14: все для стильной обстановки. Обои с узором Esprit 14 - это сочетание универсальных расцветок и оригинальных узоров обоев.
Шпалери для стін з колекції Villa Danelli - твір мистецтва бельгійської фабрики GranDeco. Використання пастельних тонів, витончених візерунків, квіткових мотивів є особливістю бельгійського традиційного стилю, який до цих пір не втрачає актуальності.
Коллекция обоев Maximum XV: простая элегантность. Светлые обои с рисунком станут отличным дополнением для любой комнаты. Мягкие тона в сочетании с классическими узорами делают каждое полотно изящными и оригинальным.
Плануєте купити стильні шпалери, але не можете визначитися з видом? Шпалери з колекції Missoni Home II від італійської фабрики Sirpi завойовують увагу простотою деталей і гармонією фактури.
Як віртуозно оформити стіну в кращих традиціях класичного стилю? Безсумнівно, розглянути шпалери з колекції Terra від італійської фабрики Emiliana Parati. Дизайн настінного покриття бере початок з природних мотивів: текстура моху, мармуру, кори дерева,...
Золото, квіткові візерунки, блиск глянцю, легкість і грація - все це вказує на шпалери з колекції East Village. Американська якість від фабрики York відображається в кожній деталі шпалер - насичена колірна гамма, різноманіття і багатство орнаментів...
Шпалери з колекції Muralto Fashion II - абсолютна класика в сучасній інтерпретації від італійської фабрики Sirpi. Італійський бренд створив настінне покриття у вигляді різних візерунків з нанесенням текстури паркету, малюнка тропічних рослин,...
Шпалери з колекції Camea від італійського виробника Limonta пронизані культурою Італії і класичними мотивами епохи Відродження. Використання візерунків і рослинних мотивів - нев'януча класика, якої немає рівних.
Шпалери для стін з колекції Candice Olson Tranquil - універсальне рішення для тих, хто прагне досягти гармонії в інтер'єрі. Американська фабрика York відома коллекцією шпалер преміум-класу, які поєднують гармонійним колірним балансом, фактуру і малюнок.
Якщо ви віддаєте перевагу однотонним шпалерам, ніжним мотивам, прагнете до спокою і лаконічності - шпалери для стін з колекції Textures and Prints створені для вас.
Шпалери з колекції Wild Mix - це дике поєднання фарб і різноманіття тематичних напрямків. Німецька фабрика Erismann створила неповторну колекцію настінних покриттів із зображенням тропічних птахів, зеленого лісу, дерев'яних плетених конструкцій, а також...
Колекція Texturart - декоративні шпалери від італійської фабрики Limonta, наповнені текстурою. Світлі, пастельні і темні шпалери передають настрій спокою і простоти, тому таке рішення стане солідною основою родинної злагоди і ділового інтер'єру.
Шпалери з колекції Linen Style від німецького виробника AS Creation наповнюють будинок затишком і практичністю. Різноманіття малюнків і форм дозволяє знайти краще рішення в домашній інтер'єр.
Шпалери з колекції Candice Olson Decadence - справжнє відкриття американської York. Стилістика дизайну переносить нас в епоху Декадентства, де вінтаж вміло поєднувався з новомодними мотивами.
Шпалери з колекції Unlimited бельгійської фабрики Dekens наповнені атмосферою мінімалізму і стилю модерн. У створенні модельного ряду використані пастельні і базові темні відтінки, які стануть гідним рішенням для домашнього і офісного інтер'єру.
Если Вы ищите что то необычное, поражающее воображение, или обои с 3D эффектом, Вам стоит обратить внимание на обои созданные французской фабрикой Ugepa. Коллекция обоев Reflets так же очень яркая и разнообразная, много геометрических рисунков обоев, в...
Елегантні шпалери Habitat від фабрики Dekens - це бельгійське якість, яку неможливо переплутати з чимось ще. Такі шпалери є втілення простий елегантності: безліч світлих відтінків, м'які контрасти, плавні переходи.

Всього: 351



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю